Friday, January 30, 2015

BELLA SINUS CARE


HARGA : RM 50 / RM 53 ss

*FREE POSTAGE

PM : 012-8125182

"SINUS CURE" diformulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitis) dalam masa 7 HARI..No. Kelulusan KKM : MAL20032280T..
Dijamin 200% SELAMAT dan BERKESAN!!!

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??

Hidung tersumbat
Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
Hidung berair
Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
Pening kepala.
Hidung tersumbat.
Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
Demam atau rasa tidak sedap badan.
Kurang deria rasa atau bau.
Kelesuan.

Itu adalah tanda2 anda mengidap masalah RESDUNG! jom cuba atasi ia dengan kapsul Sinus Cure, keluaran Bella Formula sebelum ia melarat dan merebak ke organ badan yang lain! Di formulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitus) dan jerawat yang bernanah. Perlu diingat resdung juga merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit dan ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kerosakan kulit muka dan anggota badan.

KANDUNGAN: 
1- FLOS MAGNOLIA BIONDI PAMP ~ Akan bertindak menghilangkan gatal-gatal di muka dan badan

2- FLOS LONICERA JAPONICA THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan hingus atau lendir

3- RADIX GLYCYRHIZA GLABRAL
~ Akan bertindak membaikpulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat

4- FRUCTUS FARYTHIA SUSPENSA @THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung



Apa itu RESDUNG???
Resdung (sinusitis) adalah radang pada lapisan rongga hidung yang memiliki
beberapa pasangan iaitu frontal, ethmoid, maxillary dan sphenoif.Apa dia punca resdung ni??

Alahan, iaitu terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu.Apabila anda mengalami alahan, daging yang bertindak sebagai penapis udara didalam hidung akan membengkak. Seterusnya, ia menyebabkan pergerakanudara tak dapat dikeluarkan.

Kalau udara tu tak dapat keluar, ia pastinya akan terkumpul kat dalam tu. Kesannya, kulat akan tumbuh dan kawasan dalam hidung menjadi semakin membengkak. Anda yang pernah mengalaminya pasti tahu tahap kesakitannya. Huhuhu...

Lebih parah lagi, resdung ni boleh merebak ke bahagian mata. Akibatnya, anda boleh hilang deria penglihatan dan ia juga boleh menjangkiti otak.

Tapi, resdung ni tak berjangkit kat orang lain atau diwarisi oleh keturunannya. 

Cara Pengambilan
Dewasa (15 tahun ke atas)
1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh bukak kapsul dan campur dalam air)















TESTIMONI



                                           
                                          


                                             

Monday, November 10, 2014

Blackhead / Whitehead Remover Serum




Kelebihan Product : 

Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
Mencegah terhasilnya BLACKHEAD DAN WHITE HEAD. 
Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas BLACKHEAD DAN WHITEHEAD
Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk PORI – PORI WAJAH MENGECIL 
Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit. 




Blackhead / Whitehead tu sama ke ?

Sudah tentu tidak . Backhead terbentuk apabila sebum ( minyak ) pada muka terdedah pada udara . dengan menggunakan bhasa lagi senang liang roma / pori tersumbat dan sebum yang menghitam disebabkan teroksida . 
Manakala whitehead pula berlaku pada bawah wajah kita ni disebabkan sisa2 mekap ataupun kekotoran yang ada pada wajah kita ni tersumbat dan ia tidak terdedah pada udara kerana liang roma kita kecil .
Okay , dah tahu kan kenapa whitehead dan blackhead berlaku . sekarang saya nak share satu tips cara hendak menghilangkan whitehead dan blackhead . cara ia sgt berkesan . dan sgt mudah untuk dilakukan dan yang paling penting ia jimat !
 Cara Menggunakan : 

Cuci / Bersihkan wajah dahulu..
Ambil kapas & dibahagikan kepada 2..
Basahkan kapas dengan Blackhead Serum & letakkan di bahagian hidung.
Seleps 15minit uolls boleh picit / biarkan kapas sampai kering & tarik..
Picit bahagian yang bermasalah dengan Acne Needle / Besi cam yang di gunakan di spa...

HARGA : RM 17.00 sebotol

POSTAGE : RM 6 sm / RM 10 ss

pm/whatsapp : 012-8125182

WONDER PATCH

MYMI WONDER PATCH merupakan cara yang paling selamat, tiada kesan sampingan, selesa, senang dan berkesan!! Anda dapat mengalami kehilangan lemak badan anda bukan shj di bahagian perut, malah seluruh badan juga tanpa mengira masa bekerja, tidur atau senaman!

Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya.
Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
Hanya tampal sebelum tidur
Menyeraikan lemak/selulit pada dan di sekeliling perut
Mengurangkan lemak pada perut



Bahan Utama :
Sophoricoside
Catechin
Capsaicin
Caffeine
Sallcornia herbacaa

Kesan Utama Setiap Bahan : 

Sophoricoside
Mengurangkan berat badan dan lemak

Catechin
Mengurangkan celluite dan menghalang pengumpulan sel-sel lemak

Capsaicin
Mencegah obesiti dan membuang celluite dengan mengurangkan lemak badan

Kafein
Memusnahkan celluite bertindak melembutkan sel-sel lemak

Sallcornia Herbacaa
Penjagaan kulit

Ciri Utama Mymi Wonder Patch : 
Reka bentuk yang ergonomik
Lekatan sangat baik dan tidak senang tanggal walaupun masa mandi
Diluluskan oleh US FDA autoriti sijil




Cara menggunakan Mymi Wonder Patch : 
Buka pelekat bahagian tengah terlebih dahulu
Lampirkan ke kawasan pusat
Keluarkan kedua-dua belah pelekat dan tekan perlahan-lahan
Buka selepas 6-8 jam dalam arah mendatar

NOTED : PENGGUNAAN SECARA BERTERUSAN SELAMA 1 BULAN. 

HARGA : RM 24 
Postage : RM 6 sm / RM 8 ss

Hubungi : 012-8125182 (whatsapp/wechat)

Thursday, September 25, 2014

ALPHA ARBUTIN




 Arbutim merupakan satu agen pencerah semulajadi yg terhasil dprd tumbuhan berry. Arbutim ini berfungsi sama seperti hydroquinone namun ianya adalah agen pencerah paling selamat dan tiada kandungan merkuri yg membahayakan kulit serta kesihatan manusia . Iadapat menghalang aktiviti enzim tyrosinase (enzim penyebab proses pembentukan melanin kulit) dengan lebih efektif tanpa kesan sampingan. Selain sebagai agen anti aging,dan meningkatkan kehalusan kulit, selain juga mengandung anti inflammatory yang bersifat anti peradangan dan efektif mencegah iritasi pada kulit.


APA ITU ALPHA ARBUTIN???
PRODUK nie jadi fenomena dalam industri kosmetik kita..
Arbutin adalah sejenis bahan daripada tumbuh-tumbuhan iaitu dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, dan juga terdapat pada kebanyakan pear. Bahan-bahan ini dapat meghasilkan melanin. Arbutin merupakan ekstrak tumbuhan yang membantu mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan, menghilangkan kesan burn pada badan dan muka, dan memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit..
KENAPA SEKARANG BARU NAK FAMOUS?? DULU TAK DA PUN??
Arbutin merupakan inregdient baru yang ditemui pada masa kini, dan sekarang tengah dikomersialkan untuk buat produk kosmetik..


SELAMAT KE ALPHA ARBUTIN NIE??
para pengkaji memberi jaminan 100% bahawa inregdient nie selamat digunakan dalam produk whitening.. tak ada kesan sampingan.. bahan ini lebih berkesan dan selamat berbanding merkuri. DAN ada persoalan kenapa merkuri digunakan sedangkan arbutin lebih berkesan n selamat.. n jawapannya sebab kandungan arbutin baru sahaja ditemui dan mendapat perhatian dunia.. lepas nie akan banyak lg produk arbutin yang dikeluarkan..







SABUN ALPHA ARBUTIN
Kelebihan Sabun Alpha Arbutin :
Dapat memudarkan & menghilangkan Pigmentasi , Bintik Hitam , Jerawat , serta Jeragat di Wajah / Badan
Dapat menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
Menjadikan kulit semakin lembap
Di formulasikan dari SWITZERLAND & Lulus FDA di Thailand
Sangat EFFECTIVE untuk mendapatkan Kulit yang Cerah berseri & akan sekatakan Tona Kulit
Menjadikan kulit licin dan gebu
Boleh digunakan pada Wajah & Badan
Selamat digunakan & Tiada Side Effect
Effect yang akan Memuaskan Hati & ianya Kekal
Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari dengan penggunaan secara konsisten

Cara guna : Macam guna sabun mandi biasa,biarkan beberapa minit kemudian basuh.


SERUM ALPHA ALPHA ARBUTIM

Fungsi:
Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur
Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi.
Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.

HARGA SABUN ABUTIM ; RM 8.00
HARGA SERUM ARBUTIM : RM 19.00
(postage rm 6 sm / rm 10 ss)
HARGA COMBO : RM 30.00 termasuk kos penghantaran
HUBUNGI : 012-8125182 (SMS/WHATSAPP/TELEGRAM/WECHAT)






Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam



SCRUB SUPER ALPHA




KELEBIHAN
1.Boleh di pakai di muka dan badan

2.Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
3.Menggalakkan sel kulit baru
4.Menghilangkan segala kotoran yang degil
5.Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
6.Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
7.Menguragkan garisan halus
8.Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
9.Mengurangkan parut-parut tebal
CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menjadi lembut dan cerah.

HARGA : RM15 /PCS

POSTAGE : RM6 wm / RM 10 ss

whatsapp : 012-8125182


HARGA SABUN ABUTIM ; RM 8.00
HARGA SERUM ARBUTIM : RM 19.00
(postage rm 6 sm / rm 10 ss)
HARGA COMBO : RM 30.00 termasuk kos penghantaran
HUBUNGI : 012-8125182 (SMS/WHATSAPP/TELEGRAM/WECHAT)




Wednesday, September 10, 2014

BABIES BLINK BY LYANAZ BEAUTY CARE





SET BABIES BLINK LIMITED EDITION MENGANDUNGI :
1. White Cream : 20 Gram
2. DD Cream : 20 Gram
3. Serum Strawberry : 30 ml
4. Vanilla White Soap : 110 Gram

DENGAN NEW FORMULA!!!!
BAU YG SANGAT2 WANGI!!!!!
1,000,000 MG PERCERAHAN + AGENT PERAWATAN!!!
http://3.bp.blogspot.com/-wwG9GQTyg9s/UylPsY9DDcI/AAAAAAAACQ0/zmLN0To_310/s1600/BABIES+BLINKS+PINKISH+WHITENING.jpg

KELEBIHAN SET BABIES BLINK LIMITED EDITION :
Bau yang sangat wangi... Cam nak makan tau... Bau Strawberry dia memang Nyummmy sangat2
Formula baru dengan pilihan buah organik malah bahan yang Berkualiti & Terbaik dalam setiap Krim
Ianya Bertindak dengan lebih Cepat berbanding Sebelom ini
Memberikan penyerapan yang sangat bagus
Isian lebih Padat & Penuh
Memberikan kesan pencerahan 12 kali ganda dari ejen pencerahan yang biasa
Dengan pemilihan Susu Buah Strawberry , Ianya mampu untuk melembutkan permukaan kulit dengan lebih mudah & mendalam
Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12 tahun
Dengan Formula yang telah di upgrade, Babies Blink LE ini sangat sesuai dengan kulit Asia
Jika uolls banyak berada di luar Office & terdedah dengan sinaran Matahari, Set ini memang SANGAT SESUAI untuk uolls...
1 Set unt penggunaan selama 1 Bulan 1 Minggu
Kesan seawal 2 Minggu (Tapi bergantung pada keserasian kulit juga ye
Sangat berkesan unt Merawat Parut, Kulit Kusam , Jerawat , Jeragat

 

Harga promosi  :       RM 68 WM shj ( harga biasa rm 90)  
       RM 63wm /RM 68ss

FREE POSTAGE  !!!

Pm/whatsapp/telegram 012-8125182


BABIES BLINK pinkis whitening 5 IN 1




 SET MENGANDUNGI
*GLUTACOLL SOAP
*ANTIBIOTIC DAY CREAM
*MAGIC NIGHT CREAM
* WHITENING SERUM
*TONER
 
HARGA RUNTUH  :  RM 75.00 wm/ RM 80 ss
FREE POSTAGE
 

TESTIMONI
 http://imagizer.imageshack.us/a/img823/5936/stzv.jpg
 http://imagizer.imageshack.us/a/img89/8253/4xw2.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-j4oYnGQnUi0/Uxr_ZG1q76I/AAAAAAAAISc/4uAM9hSW6SQ/s1600/image.jpg

 http://1.bp.blogspot.com/-nhBgCN78WWE/Uw_oaS-CLtI/AAAAAAAASQw/PSXuXgeWoxQ/s1600/1656312_702633033122347_287522675_n.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-B2GfMr2h0l0/UwLHXi75t0I/AAAAAAAAEgE/MG4hYJKRwCQ/s320/1491771_586415618093888_405328125_n.jpg

VARIABLE Y EYELASH


 Serum panjangkan bulu mata

Cara guna sama dgn guna Mascara, sehari 2 kali , pagi dgn malam.
Kalau nak lebih cepat berkesan boleh guna 3-4kali sehari.

PS: lepas pakai Variable Y masih boleh pakai Mascara TAPI kena tunggu gel Variable Y tu kering br sapu Mascara.


Impikan bulu mata original yang menawan, lebat, hitam dan panjang?
Cuba Variable Y hari ini! Diformula dari ramuan semulajadi, antaranya minyak zaitun!
Hanya sapu 2-3x sehari seperti anda memakai maskara dan lihat pertumbuhan dan pemanjangan bulu mata baru anda dalam masa 7-15 hari!
Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita..
Mudah dibersihkan..







NOTED :
Elakkan gel termasuk ke dalam mata. Cuci dengan air bersih sekiranya ia terjadi.
Jika ingin memakai maskara lain selepas sapuan Variable Y, tunggu gel ia kering terlebih dahulu.


HARGA PASARAN : RM30.00
HARGA PROMOSI : RM20 wm RM23 em

TERMASUK KOS PENGHANTARAN !!!

LIMITED STOCK !

PM/WHATSAPP : 012-8125182

Tuesday, September 2, 2014

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1



Inginkan wajah semulajadi?
Kulit Lembap, Halus, dan Cerah
Kini tiada lagi masalah kulit muka berminyak dengan...Chriszen Foundation+Chriszen Luxury 24K Gold
http://4.bp.blogspot.com/-ZWL9yAvbBeg/UyavL4mDxEI/AAAAAAAAEbE/-O4zT70co70/s1600/10.jpg



 BUKAN SEKADAR MEMBERI KESAN CANTIK PADA MAKEUP MALAH IA JUGA MERAWAT DAN MELINDUNGI WAJAH ANDA.  WAJAH ANDA SEMAKIN HALUS, PUTIH DAN SIHAT DENGAN GABUNGAN PENGGUNAAN CHRISZEN MOIST DAN AMPOULE

http://1.bp.blogspot.com/-NCwUPfZTbrw/UyqRvFLfQTI/AAAAAAAASXA/eo1pdtqqRdA/s1600/1604972_237067849806730_1949357204_n.jpg
Didatangkan dalam 3 warna yang berbeza

1. Merah Jambu Cerah
2. Merah Jambu
3. Kuning Langsat


::: Mempunyai :::

http://ts3.mm.bing.net/th?id=HN.607991988683998590&pid=15.1&H=160&W=160
++ L-glutathione (Mencerahkan) ++
++ Pelindungan UV (SPF50/PA) ++
++ Kolagen (Menghaluskan) ++
++ Pelembap (Melembapkan) ++

http://3.bp.blogspot.com/-Ef_kgaSRGIg/UyqR2vrJkxI/AAAAAAAASZc/GO5GgtHBAoE/s1600/1977044_248900738623441_1026779878_n.jpg 
 
PERCUMA !!!




Bernilai  RM 29.00













http://2.bp.blogspot.com/-joTSb34RAWo/U_wDblssvlI/AAAAAAAAI1A/bj511qCO7Qw/s1600/product_chirszen_05_1_1-500x500.jpg

HARGA ????

RM59.00WM/ RM65.00 EM shj

TERMASUK POSTAGE

whatsapp/telegram ect  012-8125182

TESTIMONI
http://2.bp.blogspot.com/-gX536-6Pyfw/UypztqWpx2I/AAAAAAAACrY/N7Ddt2Or6gQ/s1600/PINK47.jpg